Creus en el destí?

Posted by: Angie / Category:


CREUS EN EL DESTÍ?

El destí es diu que és un força sobrenatural que guia la vida dels homes, personalment no ser que pensar del destí no ser di si existeix o no existeix.

Penso que les coses succeeixen perquè una persona vol que es realitzin, a vegades donem la culpa al destí d’allò que ens a pogut passar però no necessariament ha de ser així simplement a passat perquè es la conseqüència d’allò que tu has començat i dels agents o aspectes que poden interferí en els teus actes.

Es bastant fàcil donar la culpa al destí d’allò que no ens fa be i d’alguna manera ens auto convencem de que no hem estat nosaltres si no què això a passat perquè havia de passar, però certament no es així, també podem posar el cas positiu on es diu que el destí ha estat qui a volgut que passes aquesta sensació tan meravellosa que em provoca, llavors aquet auto convenciment no es transforma en una motivació que ens ajuda a continuar de manera artificial. Puc acabar dient que el destí comences tel fas tu mateix i, tot el que t’envolta pot ser no acaba sent el que tu desitjaves ja que es poden creuar altres aspectes que et poden portar a la victòria o al fracàs.



0 comentaris: